Nyheter

Medlemsmöte

den 22 januari 2019 har Moderaterna i Enköping medlemsmöte kl 18 30 på Linbanegatan 12. Välkommen!

Kallelse till årsmöte

Härmed kallas medlemmarna i Enköpingsmoderaterna till årsmöte och tillika nomineringsstämma den 1 mars 2018 i kommunhuset kl 18:30. Beslut kommer då även tas om det politiska handlingsprogrammet för perioden 2018 – 2022.

Vi kommer servera något att äta och dricka så därför behöver vi senast den 26 februari veta om du kommer delta. Anmälan sker med ett mejl till enkoping@moderaterna.se.

Motioner till föreningens årsmöte skall vara föreningen tillhanda senast den 14 februari. Det går bra att använda samma mejladress som ovan.

Huvudtalare på årsmötet kommer att vara Karin Enström. Karin är tidigare Enköpingsbo, försvarsminister och numera partiets talesperson i EU-frågor.

Varmt välkomna till en givande kväll

Styrelsen för Enköpings Moderaterna

Åtta månader kvar till valet

Nytt år och äntligen valår. Efter snart fyra år är det tydligt att Enköping behöver byta ledning, Region Uppsala behöver byta ledning och att Sverige behöver en ny regering. Därför samlades Enköpingsmoderaterna en lördag i januari för val-kick-off. Ett stort gäng samlades för

att diskutera politik, planera valet och såklart ha roligt.

Enköpingsmoderaternas valledare

Christer Nyström guidade oss genom en dag full av politik. Extra roligt var det att så många nya medlemmar slöt upp denna dag. Vårt oppositionsråd Ingvar Smedlund inledde och presenterade delar av det handlingsprogram som Enköpingsmoderaterna ska besluta om på årsmötet den 1 mars och vår riksdagsledamot Jessika Roswall berättade om några av de viktigaste frågorna moderaterna kommer att driva i valet.

  • Förbättra integrationen, inför integrationsplikt, tydliga krav på att lära sig grundläggande svenska, bidragstak – det ska alltid löna sig att arbeta, inför inträdesjobb mm.
  • Jobben: Det måste löna sig att arbeta, sänk skatten på låga och vanliga inkomster.
  • Öka tryggheten med fler poliser, stärk rättskedjan, skärpta straff, ökad kameraövervakning mm.
  • Förbättra tillgängligheten i vården och bevara valfriheten i välfärden.
  • Skolan
  • Enklare och mer lönsamt driva företag – INGVAR skriver lokalt

Sammanfattningsvis en bra dag med ett tydligt mål, vi ska vinna valJ

Tappade uppkopplingen